sâmbătă, 10 octombrie 2009

10 Octombrie 2009.

In ochii mei a inceput sa se citeasca rautatea.Sufletul ramane rece la fiecare lacrima ce curge pe obrazul cuiva,nu mai sar in ajutorul nimanui si nicio vorba buna nu ma face sa ma schimb.
Singurul soc la care inima mea era in stare sa retraiasca ceea ce a fost candva era numele lui.Singura modalitate ca cineva sa ma raneasca era sa rosteasca numele lui.Cand cineva ii spunea numele,inconstient,ma strangeam si ma ghemuiam in mine incercand sa opresc bataile inimii,sufletul care se chinuia sa renasca,sa treaca peste durerile gaurii ce l-au nenorocit.Cum ramane cu nemurirea sufletului...?Imi acopeream urechile refuzand reproducerea numelui sau ca un ecou in capul meu.Pentru o fractiune de secunda,resimteam fiecare cuvant pe care mi-l spunea in trecut.Ochii incepeau sa imi arda si simteam deja cum ceva mi inunda.Am incercat sa deschid ochii dar vedeam totul in ceata,neclar;apoi ceva rece,facea ca obrajii mei sa ma usture cumplit.Erau ca niste bucati de sticla ce ma zgariau,in urma lor lasand ceva cu un gust amar.Incepuse sa mi se faca iar frig...insa intr-un mod ciudat ma obisnuisem ca sa suport si asta.Ma obisnuisem ca nimeni sa nu fie acolo sa-mi incalzeasca sufletul.Astfel,imi repetam intruna..."Pot sa merg mai departe" "O sa supravietuiesc".Nu merita nimeni ca din cauza lui,eu sa fac ceva necugetat.Si totusi,nu m-am gandit niciodata la cum voi muri sau unde.Intr-un loc drag …nu am unul momentan.Insa in niciun caz nu o voi face pentru el.
Dupa cum vezi,viata mea continua.Mai mult sau mai putin greu…lucruri nesemnificative.
Sunt in stare oricand sa reiau totul de la 0,pentru a sterge tot ceea ce a fost.Insa de data asta definitiv.Curand…:)
Si lucrurile pe care ti le-am aruncat ca o piatra in suflet…ultima data.A fost replica la ceea ce mi-ai facut tu,atunci cand te iubeam cel mai mult.

9 comentarii:

  1. toti traim la un moment dat o dezamagire care te face sa realizezi ca ai fost slab si trebuie sa fii puternic pentru a continua.
    arma pe care o folosesc de cele mai multe ori e indiferenta, dar prin ea am ajuns sa fiu eu cel care dezamageste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intotdeauna o despartire, indiferent de natura ei, atrage dupa sine si acel sentiment apocaliptic,de multe ori manifestat prin indolenta,blazare fata de ceea ce este in jur, fata de ceilalti si fata de tine insuti, iar in acele momente cel mai important este sa stii ca nu totul e pierdut, ca mai avem o sansa... trebuie sa credem in noi pentru a putea sa o luam de la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..ai scris foarte frumos si aici si in postarile precedente. M-ai lasat fara cuvinte!.. asta a fost acel hmm

    RăspundețiȘtergere
  4. nu fi suparata,nu merita , eu ama flat asta pe calea grea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni nu merită gânduri negre. Nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Baiii copil. :( Te iubesc.. Imi pare rau daca nu stiu sa arat asta .. Iarta`ma daca vreodata te`am suparat sau m`am purtat ..aiurea. Nu vrea sa te pierd.. Asa cum ai zis si tu ..faci parte din viata mea .. Ceva de care nu m`as putea lipsi .. :( >:D< Nu`ti cer nimic in schimb decat ..sa ramai langa mine ..pentru ca am nevoie ..

    RăspundețiȘtergere