luni, 23 noiembrie 2009

Tic tac.

Si uite cum timpul zboara,zboara,zboara si uite asa "a mai zburat un an" din viata mea.Inainte de miercurea asta ar fi o idee daca as face o lista cu realizarile de anul trecut si pana acum.Chestia asta iti ridica moralul.Si uite asa am deja jumatate de pagina plina...cine ar fi crezut...am mai crescut un an.
Sunt rupta de oboseala.Tocmai ce mi-am adus aminte ca mai am si eu un blog ce in ultima vreme devenise destul de colindat.De ce?Din cauza starii mele depresive si din cauza ca va regaseati in ce spuneam aici sau...?Acum iar s-a asezat praful si o groaza de panze.
Dar daca v-as spune ca totul e ok si nu am mai avut niciun "eveniment"stare/gand negativ...nimic din toate astea nu au mai aparut in viata mea in ultima vreme?Sa zicem ca am fost destul de preocupata.Atat de preocupata,incat seara cadeam cu capul pe perna si cineva ma fura atat de repede,incat nici nu ai fi avut timp sa imi vezi ochii care...de data asta sclipeau de liniste si bucurie.
Gaura din pieptul meu s-a acoperit;iar ca totul sa fie mai frumos e ca si cum nici nu ar fi fost acolo.Nicio cicatrice:|.Uneori imi e frica sa nu reapara.
Dar sunt vindecata.Iar asta se datoareaza si LUI:).Un altfel de "lui".
Si vin sarbatorile vin...pam pam.Ce e cel mai tare.E primul an in care stiam cu doua luni inainte ce voi face de sarbatori,totul fiind pus la cale pana la cel mai mic amanunt.
Iar acum...ca tocmai mi-a trecut raceala...ma duc sa infulec o inghetata:>
Era vorba aia..."las ca vine el vara...nu tactu.VARA."
Apropo...intrebarea este...eu pentru cine votez?!:-O

Happy b-day bT:).

2 comentarii:

  1. Important e ca acum esti bine :)

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca tzi'ai revenit.si ca a disparut gaura aceea din pieptul tau.sa nu o lasi sa mai reapara niciodata!!sa fii fericita >:D<
    ce frumos...cum poate o persoana sa schimbe totul...
    de multe ori stiam si eu inainte cu luni de zile ce voi face de sarbatori.adica..imi faceam planuri.doar ca niciodata nu'mi ies.si am renuntzat in a le mai face.dar nici asa nu rerzolv nimic,pentru ca tot nu apare nimic.si raman pe dinafara :| mda...patzesti...
    inghetzata??waw :)) ai grija sa nu racesti iar...
    eu n'o sa votez niciodata :| politica e o prostie!!!nu o suport...

    RăspundețiȘtergere